BARNHJÄLPEN     BOX 1624, 701 16 ÖREBRO     019-167625     info@barnhjalpen.com     BG: 900-5455   PG: 90 05 45-5

Sitemap

Ladda ner Praise Unit´s låt och stöd arbetet mot sexuellt utnyttjande av barn i Brasilien.

Den kända gospel/soul gruppen Praise Unit skänker alla sina download intäkter från sin låt ”Keep Shining” till ett av våra projekt i Brasilien. Intäkterna kommer att gå till att stötta arbetet med att förhindra att barn utnyttjas sexuellt i samband med fotbolls VM 2014 och Olympiska spelen 2016.

Barnhjälpen har inlett ett samarbete med Joakim Arenius och gruppen Praise Unitlänk till annan webbplats. En del i samarbetet är att Praise Unit kommer skänka alla digitala intäkter ifrån en av sina nya låtar till ett projekt i Brasilien.

–Vi på Barnhjälpen är väldigt stolta och mycket tacksamma för detta samarbete med Joakim och Praise Unit. Givetvis hoppas vi att låten kommer generera pengar, men det som framför allt är viktigt är ju att vi i och med detta samarbete får hjälp att lyfta fram detta viktiga projekt säger Samuel Åhl, insamlingssamordnare på Barnhjälpen.

Under fotbolls VM 2014 så samarbetade Barnhjälpen med organisationen Bola na Redelänk till annan webbplats i Brasilien. Deras mål är att stoppa exploateringen av barn i samband med mästerskapet. Brasilien har redan nu enorma problem med att barn utnyttjas sexuellt. Under dessa stora event kommer den brasilianska turismen att öka explosionsartat och tyvärr även barnsexturismen.
Projektet kommer fortsätta även under OS 2016.

Ladda ner Keep Shining på Itunes så är du med och stödjer projektet.länk till annan webbplats

Här nedan får du ett smakprov på låten och så kan du se en kort musikvideo från Youtube.

Om Joakim Arenius & Praise Unit

Joakim Arenius är en känd musikprofil i Sverige och Tyskland. Han startade Praise Unit 2004, en grupp på nio sångare och fem musiker som framför modern r'n'b, funk, soul, gospel och tunga dance-beats.
Debutskivan Whole släpptes 2006 och efter den följde turnerande i framför allt norra Europa och USA. Andra skivan "The Mission Field" tog Praise Units musik in på radiostationerna, och öppnade dörrar till fler länder.


Facebook